pisarniski-stoli-2

Kakšni pisarniški stoli dobro vplivajo na vaše telo?

Če vas boli hrbet pri sedenju, so pisarniški stoli Spinalis prava rešitev za vas, saj so zasnovani tako, da ponujajo aktivno sedenje in podpirajo zdravo držo med sedenjem. To lahko pomaga preprečiti bolečine v hrbtu in vratu, ki so pogoste med dolgotrajnim sedenjem.

Sodoben način življenja dejansko vključuje veliko sedenja, kar lahko vpliva na naše telesno zdravje in počutje. Sedenje v neudobnih ali nepravilnih držah lahko povzroči bolečine v hrbtu, vratu in ramenih, pa tudi oslabi trebušne in hrbtne mišice. Da bi lahko zmanjšali negativne učinke sedenja, je pomembno, da se zavedamo, da so pravi pisarniški stoli tisti, ki podpirajo pravilno držo med sedenjem in omogočajo aktivno sedenje. Pisarniški stoli SpinaliS so zasnovani tako, da ponujajo aktivno sedenje in podpirajo zdravo držo med sedenjem. To lahko pomaga preprečiti bolečine v hrbtu in vratu, ki so pogoste med dolgotrajnim sedenjem, in izboljša splošno počutje, storilnost in učinkovitost.

pisarniski-stoli

Dvignite življenje na višji nivo

Aktivno sedenje z uporabo tega pisarniškega stola lahko prispeva k boljšemu zdravju in počutju ter izboljša vašo držo in storilnost. Aktivno sedenje spodbuja mišice v hrbtu in trebuhu, saj so med sedenjem prisiljene v delovanje, kar lahko pomaga preprečevati bolečine v hrbtu in vratu ter izboljša splošno počutje. Čeprav lahko aktivno sedenje pomaga pri izboljšanju zdravja in počutja, ni nadomestilo za vadbo in gibanje. Z vadbo in gibanjem lahko še dodatno ohranjate svoje telo v dobri formi in skrbite za svoje zdravje in počutje.

Aktivno sedenje in ergonomska opora za hrbet

Pisarniški stoli SpinaliS so zasnovani tako, da ponujajo aktivno sedenje in podpirajo zdravo držo med sedenjem. Vendar pa je pomembno tudi, da si med dolgotrajnim sedenjem vmes privoščimo oddih. Zato so stoli opremljeni z ergonomsko oporo za hrbet, ki vam omogoča, da med sedenjem uživate v udobju in počitku. Ergonomska opora za hrbet vam lahko pomaga doseči ravnotežje med aktivnostjo in počitkom med sedenjem, kar vam lahko pomaga izboljšati splošno počutje in storilnost. Stoli so tudi atraktivni dizajnerski kosi, ki navdušujejo z inovativnostjo in videzom. Preizkusite jih in se prepričajte sami o njihovih prednostih.

Bolečine v mišicah pri aktivnem sedenju?

Tovrstni pisarniški stoli omogočajo aktivno sedenje. Aktivno sedenje z uporabo pisarniškega stola SpinaliS lahko zahteva nekaj navajanja, saj vaše telo morda ni navajeno na novo držo in aktivnost mišic. Lahko se zgodi, da se boste morali v prvem tednu ali dveh privaditi na lovljenje ravnotežja in se soočiti s “muskelfiber” bolečinami, ki so lahko posledica dejstva, da so vaše mišice po dolgem času sedenja na navadnih pisarniških stolih postale aktivne. To je običajen pojav in ni razlog za skrb. Sčasoma se bo vaše telo navadilo na aktivno sedenje in bolečine bodo izginile.

Kateri pisarniški stol izbrati?

Pisarniški stoli Spinalis obstajajo v več modelih. Da bi izbrali pisarniški stol, ki vam bo najbolj ustrezal, je pomembno upoštevati vašo konstitucijo in preference. Nekateri ljudje morda uživajo v bolj trdnem sedežu, medtem ko drugim ustreza bolj mehka opora. Prav tako je pomembno, da izberete stol, ki se prilagaja vaši višini in telesni strukturi, da bo podpiral vašo držo in omogočal udobno sedenje. Pisarniški stoli SpinaliS so na voljo tudi v obliki z višjim naslonjalom za malo višje osebe, dodatno oblazinjenimi pisarniški stoli pa so za tiste, ki iščejo posebno udobje. Lahko vam prilagodijo tudi višino stola ali tip kolesc.

Da bi izbrali pisarniški stol, ki bo ustrezal vašim potrebam, je pomembno upoštevati tudi namembnost stola. Izberite stol, ki bo primeren za vaš prostor in dejavnosti, ki jih boste izvajali v njem. Na voljo so pisarniški stoli za otroške sobe, pisarne, za delovni kotiček in za ordinacije. Na voljo je širok nabor pisarniških stolov, ki so na voljo v različnih barvah in so izdelani iz vrhunskih materialov. Ko izbirate stol, je pomembno, da upoštevate tudi estetski videz in se prepričate, da bo stol v harmoniji z vašim prostorom.

Pisarniški stoli

Preizkus pred nakupom

Pisarniški stol je na voljo za brezplačen preizkus, da lahko preverite, ali ustreza vašim potrebam in je primeren za vas. To je dobra priložnost, da si stol ogledate in ga preizkusite, preden ga kupite. Če ste stol že kupili, pa v roku 30 dni ugotovite, da vam ne ustreza, lahko uveljavljate tako imenovano garancijo dobrega nakupa in zahtevate povrnitev celotne kupnine, če je izdelek nepoškodovan. To vam omogoča, da se prepričate, da je stol primeren za vas, brez skrbi, da bi izgubili denar. Če želite preizkusiti pisarniški stol, se obrnite na podjetje in se dogovorite se za brezplačen preizkus. Dostava stola je brezplačna, tako da se ne morate skrbeti za to.

Stoli z garancijo

Stoli SpinaliS imajo garancijo. Njihova deklarirana življenjska doba je 7 let, v tem obdobju pa so na voljo vsi nadomestni deli. Garancija na vse dele, razen tkanine, je 3 leta. To pomeni, da če se kateri koli del stola v tem obdobju poškoduje ali ne deluje pravilno, ga lahko brezplačno zamenjate ali popravite. To vam zagotavlja, da lahko uporabljate stol brez skrbi in da vam bo služil čim dlje. Pisarniški stoli SpinaliS so izdelani iz kakovostnih materialov inso ročno izdelani, zato imajo dolgo življenjsko dobo. Če zanje pravilno skrbite, lahko služijo tudi 15 let ali več.

Je stol primeren za celodnevno sedenje?

Pisarniški stol SpinaliS je primeren za celodnevno sedenje. Njegova zasnova omogoča aktivno sedenje, kar pomeni, da spodbuja vaše mišice in preprečuje poškodbe in bolečine, ki nastajajo zaradi dolgotrajnega sedenja na običajnih stolih s fiksnim sedalom. Stol SpinaliS je posebej priporočljiv za otroke in mladostnike, saj je njihov sedeči način življenja lahko škodljiv za njihovo hrbtenico in zdravje. Otroci zaradi procesa šolanja veliko sedijo, zaradi česar se njihove hrbtne mišice ne razvijejo pravilno in lahko pride do težav s hrbtenico. SpinaliS stol omogoča aktivno sedenje, s čimer pomaga preprečiti težave in ohranjati zdravo držo. Stol SpinaliS ponuja tudi možnost počitka, saj lahko sedete v naslon za hrbet in se rahlo razbremenite. Vendar pa še vedno ohranjate telo aktivno, saj je sedalo gibljivo in zahteva ohranjanje ravnotežja. To vam omogoča, da se sproti prilagajate potrebam vašega telesa in ohranjate zdravo držo.

 

Avtor: