Izdelava spletnih strani

Zakaj je izdelava spletnih strani nujno potrebna za vaše podjetje?

Spletna stran je v današnjem digitalnem svetu ključna za podjetja, saj več kot polovica potencialnih strank pred nakupom preveri ponudnike na spletu. Izdelava spletnih strani z optimizacijo za brskalnik je tako nujno potrebno za mala in velika podjetja ter posameznike, saj povečano število spletnih nakupov dodatno izpostavlja potrebo po spletni prisotnosti. Če vaše podjetje nima lastne spletne strani, izgubljate ogromno priložnosti za privabljanje novih strank. Izdelava spletnih strani je ključna za vzpostavitev profesionalne podobe in pridobivanje zaupanja vaših strank.

Spletna stran kot temelj uspešnega spletnega nastopa

Izdelava spletnih strani je praktično obvezna, saj predstavlja temelj kakovostnega spletnega nastopa vsakega podjetja ali blagovne znamke. Pri podjetju Gorec razumejo pomen dobre uporabniške izkušnje, privlačnega oblikovanja ter optimizacije za visoko uvrščanje v iskalnikih. izdelava spletnih strani pri podjetju Gorec ni le tehnično, ampak je strateško usmerjena. Sistematično pristopamo k vsakemu projektu, da izdelava spletnih strani poteka tako, da ustvarijo spletno stran, pripravljeno na visoke stopnje konverzije. Z njihovo pomočjo boste izboljšali prepoznavnost vašega podjetja ter povečali prodajo izdelkov in storitev. Ne odlašajte, pošljite nam povpraševanje še danes in se prepričajte o moči učinkovite spletne prisotnosti!

Izdelava spletnih strani
Optimizirana za visoke uvrstitve na spletnih Iskalnikih.

Gradnja vaše spletne prepoznavnosti

Izdelava spletnih strani ni zgolj za podjetja, ampak tudi za posameznike, ki si želijo visoke uvrstitve na Googlu. Pomembno je, da izdelava spletnih strani poteka tako, da spletna stran ni prilagojena le za računalnike, temveč tudi za tablice in telefone. Poleg tega je ključnega pomena odlična optimizacija, saj z njihovimi storitvami gradijo vašo prepoznavnost, ki je ključna za vaše poslovne uspehe.

Dostopna cena za moderne spletne strani

Ste že razmišljali o svoji lastni spletni strani, vendar se bojite visokih stroškov, ki jih prinaša profesionalna izdelava spletnih strani? Danes so spletne strani zelo dostopne, in predstavitveno stran si lahko privoščite že po zelo ugodnih cenah. Ni vam več potrebno plačevati visokih zneskov, da bi bili prisotni na spletu in predstavili svoje storitve ali izdelke širšemu občinstvu.

Prednosti WordPress spletnih strani za vaše poslovanje

Zakaj izbrati WordPress za vašo spletno stran? Kljub splošnemu mnenju, da poceni običajno ne pomeni kakovostno, pri WordPressu to ne velja. Spletne strani, narejene na WordPressu, so preproste za uporabo, estetsko dovršene, funkcionalne in vedno bolj priljubljene. Poleg tega je WordPress spletno stran lažje optimizirati za visoko uvrščanje na Googlu, kar je ključno za privabljanje obiskovalcev na vašo spletno stran. Izogibajte se zapletenim platformam in izberite enostaven in učinkovit pristop z WordPressom. V podjetju se osredotočajo izključno na izdelavo WordPress spletnih strani. Ponosno so sodelovali z uglednimi podjetji.

Izdelava spletnih strani
Prilagodljive in razširljive spletne rešitve.

WordPress – najboljša izbira za vašo spletno stran

Zakaj bi se odločili, da bi izdelava spletnih strani potekala na WordPress-u? Obstaja več prepričljivih razlogov. Prvič, platforma ponuja obsežno paleto dodatkov in vtičnikov, ki omogočajo raznolike funkcionalnosti na spletni strani. Z enostavno namestitvijo in pravilno konfiguracijo lahko uresničijo praktično vsako zamisel. Poleg tega so WordPress spletne strani cenovno zelo dostopne, ne da bi pri tem trpele kakovost in sama izvedba je hitra. Njihova preprostost upravljanja omogoča vsakomur, da svojo spletno stran ureja že z osnovnim znanjem.

Poleg tega je WordPress dobro pripravljen za optimizacijo spletnih iskalnikov (SEO). Spletne strani, ustvarjene na tej platformi, že vključujejo funkcionalnosti, ki so ključne za učinkovito optimizacijo. Prav tako je enostavno namestiti različne dodatke (vtičnike), kot so pojavna okna za naročila na e-novice, gumbe za deljenje na socialnih omrežjih in sistemi za prikazovanje oglasov, kar zagotavlja še večjo funkcionalnost in prilagodljivost spletnim stranem, ki jih izdelujejo. Možna pa je nadgradnja tudi v spletno trgovino.

Proces ustvarjanja spletne strani

V tem procesu vam nudijo popolno strokovno podporo. Najprej se dogovorite o izgledu in funkcionalnostih vaše nove spletne strani. Skupaj definirate, kaj želite doseči, in pripravijo načrt za tehnično urejanje strani. Sledi ključna faza – ON site optimizacija, kjer optimizirajo vašo spletno stran za najboljše rezultate na spletnih iskalnikih.

Uresničite vaše sanje o spletni strani

Če si želite kakovostne spletne strani, ne čakajte. Izpolnite kontaktni obrazec na njihovi spletni strani in oni vas bodo v najkrajšem času kontaktirali s podrobnostmi njihove ponudbe. Pripravili vam bodo osnutek spletne strani, ki si jo lahko ogledate in si lažje predstavljate njen izgled. Skupaj boste določili strukturo in funkcionalnosti spletne strani ter načrtovali ON site optimizacijo, da boste zagotovo izstopali na spletu.

Izbira imena domene in spletno gostovanje

Pričetek izdelave spletne strani zahteva pravilno izbiro domene. Domena je vaša spletna identiteta, zato je pomembno, da je prepoznavna. Najprej se odločite za končnico domene, kot je .si za slovenski trg. Priporočajo preverjanje razpoložljivosti izbrane domene, saj so nekatere privlačne domene že registrirane že več let in jih ni mogoče ponovno registrirati. Z dobro izbrano domeno boste vaši spletni strani dali profesionalen in zaupanja vreden videz.

Ko ste izbrali domeno, je naslednji korak najti zanesljivega registrarja. V Sloveniji deluje več kot sto podjetij, ki se ukvarjajo z registracijo domen, med njimi tudi podjetje Gorec. Ne pozabite, da morate urediti tudi spletno gostovanje, saj mora vsaka spletna stran biti shranjena na strežniku, ki je priklopljen na internetno omrežje, da je dostopna obiskovalcem.

Izdelava spletnih strani
Povečajte prodajo z njihovo izjemno storitvijo.

Izkušnje in kvaliteta v podjetju Gorec

V podjetju Gorec vam ponujajo izdelavo tako preprostih kot kompleksnih spletnih strani in spletnih trgovin. Njihova največja prednost je v delni optimizaciji vaše spletne strani že med izdelavo, kar pomeni, da se bo vaša spletna stran že ob objavi pojavljala visoko v iskalnikih, kar je ključno za privabljanje obiskovalcev. Njihova znanja na področju SEO, izdelave spletnih strani in trgovin ter konkurenčne cene jih uvrščajo med najboljše ponudnike teh storitev v Sloveniji. Ne verjemite jim na besedo, pošljite jim povpraševanje in se prepričajte sami o kakovosti njihovih storitev.

Vodilni v Sloveniji v optimizaciji spletnih strani

Želite imeti spletno stran, ki bo resnično učinkovito predstavljala vaše izdelke in storitve ter povečala vaše prodajne možnosti? V podjetju Gorec se lahko zanesete na več kot 15 let izkušenj s prodajo na internetu. Njihova specialnost je izdelava spletnih strani, s čimer se ukvarjamo že 15 let.

Podjetje Gorec je eno od vodilnih podjetij v Sloveniji za optimizacijo spletnih strani za iskalnike, vključno z Google in Najdi.si. Spletne strani, ki jih ustvarijo, se redno pojavljajo visoko v iskalniku Google, kar je ključno za uspeh vaše spletne strani. Pri njih se zavedajo, da lahko imate najlepšo spletno stran z najboljšo ponudbo, vendar ne boste prodali ničesar, če se vaša stran ne prikaže visoko v Googlu. Pri izdelavi spletnih strani upoštevajo najnovejše smernice optimizacije za spletne iskalnike.

Avtor: